Welkom bij Ulftaler Schenke Hotel Restaurant Bar

Ulftaler Schenke: Zorgenloos wandelen, fietsen en motorrijden

Burg-Reuland bevindt zich in het hart van de Belgische Eifel-Ardennen midden in een fantastisch wandel- en fietsgebied waar ook ruiters en motorrijders kunnen genieten van landschap, natuur en geschiedenis. Weg van de drukte, midden in het groen heradem je en kan je echt ontspannen.

Als je zorgeloos wil genieten van wandelen, fietsen en mountainbiken en op de motor toeren, dan hoort daar ook een pauze bij. Een drankje, lekker eten en zelfs een overnachting om daarna weer verder te ontdekken en beleven wat de Oostkantons en de Belgische Eifel-Ardennen te bieden hebben.

In Ulftaler Schenke, aan de rand van het dorp Burg-Reuland, ben je daarvoor aan het goede adres in ons gezellig café met terras, restaurant en hotel.

Onze kamers

Alle 14 kamers garanderen u een heerlijke nachtrust. Er zijn ook familiekamers met plaats voor 3 tot maximum 6 personen. We stellen ook graag, op eenvoudig verzoek, een babybedje gratis ter beschikking.           

Onze kamers bieden alle hetzelfde comfort:
douche, wc, make-upspiegel, haardroger
TV, telefoon, zithoek en gratis-wifi.

Kies de kamer voor uw verblijf. Mocht uw type kamer niet meer beschikbaar zijn, neem toch even contact via email (info@ulftaler-schenke.be), ons contactformulier, onze telefoon (+32 80 329 767) of via onze Whatsapp Chat op. We vinden zonder twijfel een oplossing.